KOMPAGNIET - TRIO

Det startede som DMP TRIO og var en kæmpe succes. Med KOMPAGNIET på scenen vil man opleve en toptunet udgave...Mere af det samme, bare bedre!

Grundlaget, er stadig den solide mængde af mangfoldige sange Karsten M har mellem ørene. Det er uformelt, hyggeligt og som altid, er der naturligvis plads til et ekstra omkvæd sammen med publikum.

Med KOMPAGNIET, har Karsten M., sat et hold af super kompetente musikere - der hver for sig er unikke og top professionelle. SAMMEN er de ustoppelige og garant for både fest og stemning.

Konceptet bag KOMPAGNIET har bevist sit værd. Gennemført solid underholdning i mere end 25 år - topprofessionel underholdning - kendt og respekteret for den musikalske formåen, evnen til at "læse" publikum, de velvalgte sange, den gode lyd og evnen til at nå helt ind under huden på publikum. Ja selv den mest fordomsfulde Kjøwenhawner må overgi sig.

Med KOMPAGNIET, ved vi aldrig helt hvor vi ender... vi tager den fra hoften - vi tager den SAMMEN med publikum. Bliver det mon "Venner kom og se" - "Purple Rain" eller "Laugh n´a´ half"... 

Karsten M & Kompagniet, spiller typisk 3x45min.
Alt efter opsætning - Priser fra Kr. 12.000,00